Mericon

Share

Ratkaisevaa tietoa

Me pureudumme toimintaympäristöön kerros kerrokselta, maalla ja vedessä, kartoitamme ja tulkitsemme kerätyn tiedon – mallinnamme piilossa olevan todellisuuden.

Olemme vuonna 2007 perustettu, moderni ja nuorekas infratiedon hallintaan, ylläpitoon ja mallinnukseen keskittynyt asiantuntijapalveluyritys: insinööritoimisto ja konsulttitoimisto. Koulutukseltamme olemme yhdyskunta- ja mittaustekniikan insinöörejä.

Tarjoamme ajantasamallinnuksen palveluja satamien, kuntien ja kaupunkien sekä teollisuuden käyttöön. Osaamisellamme tuotamme asiakkaillemme kustannussäästöjä ja keinoja kokonaisuuksien hallintaan.

Kokonaisuuksien hallinta tarkoittaa kootun tiedon ajantasaisuutta ja mutkatonta saatavuutta sekä tilaajan että tilaajan sidosryhmien organisaatioissa.

Kustannussäästöjä saavutetaan tulkitsemalla ajantasamallia jo suunnitteluvaiheessa. Näin ennakoidaan ja estetään virheitä sekä sujuvoitetaan rakennushanketta.

Palvelumme takaavat toimintavarmuuden esimerkiksi jatkorakennushankkeissa. Suunnittelutyö voi tukeutua olemassa olevaan ajantasaiseen tietoon, joka on helposti asiakkaan saatavilla.

Autamme myös erilaisten virallisten velvollisuuksien hoitamisessa, kuten viranomaistoimitteiden tuottamisessa.

Tietoa pinnalta ja sen alta.